Борщ гострий з солоними грибами

      

11 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Картопля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт. невеликий

Цибуля - 1 шт.

Капуста квашена - 100 г

М'ясо - 150 г

Сосиски - 3 шт.

Бульйонний кубик - 1 шт.

Гриби солоні - 100 г

Кетчуп - 50 мл

Часник - 1 зубчик

Лавровий лист

Вода - 0,5 л

Спеції

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками та покласти на дно горщика.

2Гриби подрібнити і разом з кетчупом і спеціями додати до м'яса.

3Картоплю, моркву, буряк, часник і цибулю дрібно нарізати і викласти в горщик з м'ясом. Додати капусту і бульйонний кубик.

4Горщик помістити на нижню решітку аерогрилю, залити в нього гарячу воду і варити 20 хвилин при високій швидкості та температурі 260°С.

5Додати подрібнені сосиски та варити ще 10 хвилин при 180°С.

00:00