Борщ гострий з солоними грибами перші страви українська кухня аерогриль 11 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Prep: 10 mins Cook: 30 mins Ingredients Картопля - 1 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. невеликий Цибуля - 1 шт. Капуста квашена - 100 г М'ясо - 150 г Сосиски - 3 шт. Бульйонний кубик - 1 шт. Гриби солоні - 100 г Кетчуп - 50 мл Часник - 1 зубчик Лавровий лист Вода - 0,5 л Спеції Перець чорний мелений Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками та покласти на дно горщика. 2Гриби подрібнити і разом з кетчупом і спеціями додати до м'яса. 3Картоплю, моркву, буряк, часник і цибулю дрібно нарізати і викласти в горщик з м'ясом. Додати капусту і бульйонний кубик. 4Горщик помістити на нижню решітку аерогрилю, залити в нього гарячу воду і варити 20 хвилин при високій швидкості та температурі 260°С. 5Додати подрібнені сосиски та варити ще 10 хвилин при 180°С. 00:00