Суп-пюре овочевий з манкою перші страви лікувальне харчування 5 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 1 шт. Крупа манна - 1 ч. ложка Масло вершкове - 1 ч. ложка Яйця - 1 жовток Молоко - 0,25 склянки Вода - 1,5 склянки Directions 1Картоплю почистити, нарізати, залити гарячою водою і варити до готовності. 2Овочі протерти, знову закип'ятити і всипати манну крупу. Варити 15 хвилин. 3Жовток розмішати в холодному молоці та влити в суп, помішуючи. Зняти з вогню і заправити вершковим маслом.Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00