Лаваш смажений з картоплею і фаршем

  ,

12 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Лаваш тонкий - 1 лист

Картопля - 4 шт.

М'ясо - 300 г фаршу

Помідори - 2 шт.

Сир - 200 г

Цибуля зелена - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Картоплю відварити, очистити та нарізати.

2Фарш посолити, поперчити та підсмажити.

3Нарізати сир, помідори, подрібнити зелену цибулю.

4Лист лаваша розрізати на 4 частини. На кожну викласти картоплю, фарш, зелену цибулю, помідори та скибочки сиру, згорнути рулетом і смажити на олії по 3 хвилини з кожного боку.

5Подавати відразу, поки лаваш хрусткий.

00:00