Картопля тепла з каперсами та руколою

    

12 Липня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Картопля - 3-4 шт.

Масло вершкове - 20-25 г

Часник - 1 зубчик

Сметана - 2 ст. ложки

Каперси - 1 ст. ложка

Кріп - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Листя руколи - 5-7 шт.

Вода

Сіль

Directions

1Картоплю очистити та розрізати на чотири частини. Викласти в чашу мультиварки та залити водою. Додати сіль і вершкове масло, включити режим «Варка» на 30 хвилин.

2СОУС: З'єднати сметану з зеленню кропу та подрібненим часником.

3Готову картоплю полити соусом, додати каперси та прикрасити листям руколи.

00:00