1У форму для хліба налити молоко і воду. Молоко і вода мають бути кімнатної температури, інакше дія дріжджів сповільниться, і хліб вийде недостатньо пишним.
2Насипати борошно так, щоб рідина була покрита повністю. Покласти сіль, цукор і розм'якшене масло в різні кути форми. У борошні, в центрі форми, зробити невелике заглиблення, щоб воно не діставало до води, і всипати дріжджі. (Сухі дріжджі «бояться» солі, тому сіль і дріжджі потрібно насипати окремо).
3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».
4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
2Після вистоювання випікати 40 хвилин при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння