Соус яєчний солодкий

    

21 Липня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яйця - 5 шт. + 5 жовтків

Цукор - 300 г

Вино виноградне біле - 500 г

Лимон - 1 шт.

Directions

1Яйця та яєчні жовтки ретельно змішати з цукром, столовим білим вином, тонко зрізаною з лимона цедрою і проварити на слабкому вогні, безперервно збиваючи металевим вінчиком.

2Коли соус збільшиться в об'ємі в 2-3 рази (перетвориться в пишну піну) і температура його досягне 70-75°C, з нього видалити цедру.

3Яєчний солодкий соус слід використовувати протягом 10-15 хвилин, інакше піна опаде і соус стане рідким.

4Яєчний соус подають до пудингів, шарлоток, спаржі, артишоків, земляної груші.

Дієта при гіпотонії

00:00