Коржі з вершковою рікотою, ароматизованою орегано, та оливковим песто

      

1 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно італійське «00» - 250 г, або 1,75 склянки + 1,5 ст. ложки

Олія оливкова - 80 мл, або 0,25 склянки + 1,5 ст. ложки

Вода - 120 мл, або 0,5 склянки

Сіль - 5 г, або 0,75 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Рікота свіжа - 160  г

Орегано свіжий - 15 г, або близько 2 ст. ложок + 1 ч. ложка

Песто чорне оливкове - 80 г, або близько 0,75 склянки

Олія оливкова extra-virgin - 25 мл, або 1 ст. ложка + 2 ч. ложки

Сіль

Перець

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Змішана зелень - в міру необхідності

Олія оливкова extra-virgin - 30 мл, або 2 ст. ложки

Directions

1Змішати борошно з олією, водою та щіпкою солі до утворення гладкого та однорідного тіста. Обернути його в пластик та охолоджувати на 30 хвилин.

2Нагріти духовку до 350°F (180°C). На чистій робочій поверхні, використовуючи скалку або макаронну машину для згортання листів, розкачати тісто товщиною близько 2 мм. Використовуючи рифлене кондитерське колесо, вирізати квадрати тіста 8х8 см.

3Покласти квадрати на деко, вистелене пергаментом, і запікати приблизно 12 хвилин.

4Збити рікоту з олією, орегано, оливковим песто, сіллю та перцем. Покласти суміш у кондитерський мішок і трохи видавити з трубки по площі квадрату. Покласти зверху інший квадрат, як сендвіч. Повторювати з залишками квадратів і начинкою.

5Посипати змішаною зеленню та скропити оливковою олією.

Підготовка: 30 хвилин
Охолоджування: 30 хвилин
Приготування: 12 хвилин

00:00