Каша пшоняна з гарбузом (гарбузова каша) каші та круп'яні страви лікувальне харчування 2 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Пшоно - 4 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Цукор - 1 ч. ложка Гарбуз - 200 г Сіль Directions 1Зварити пшоняну кашу на воді. 2Шматочки гарбуза очистити, нарізати скибочками та відварити, додавши цукор. 3Розварений гарбуз протерти, покласти у зварену кашу, перемішати та довести до кипіння. 4Вершкове масло покласти в кашу при подачі.Гарбузову кашу можна приготувати з рисом або манною крупою. Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях 00:00