Яловичий флан стейк із перцем і смаженою кукурудзою

    

5 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 560-680 г флан стейків

Суміш перців, грубо мелена - 1 ст. ложка

Сіль кошерна - 1 ч. ложка

Кукурудза - 4 початки

Цибуля червона - 1 шт. маленька

Перець чилі поблано свіжий - 1 шт.

Помідори черрі - 1 склянка

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Лайм - 3 ст. ложки соку

Кінза або італійська петрушка свіжа порізана - 1 ст. ложка

Паприка звичайна або копчена - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Directions

1Зробити насічки у вигляді ромбів на обох боках м'яса. Посипати сумішшю перців і кошерною сіллю, втираючи пальцями.

2Смажити м'ясо без кришки над середнім вогнем 17-21 хвилин для середньої прожарки (medium) (160°F - 71°С), перевертаючи один раз.

3Смажити кукурудзу, цибулю та перець поблано останні 10 хвилин або до м'якості та легкого піжсмажування, час від часу перевертаючи.

4Накрити м'ясо кришкою і дати постояти 5 хвилин.

5Нарізати м'ясо по тонкими шматочками по діагоналі волокна.

ГАРНІР:

1Вилущити кукурудзяні зерна з початків. Нарізати цибулю шматочками 3,6 см, перець поблано - навпіл і видалити насіння.

2У середній мисці змішати кукурудзу, цибулю, перець поблано, нарізані четвертинками помідори черрі, оливкову олію, сік лайму, порізану свіжу кінзу або італійську петрушку, паприку, сіль і чорний перець.

3Подавати з м'ясом.

Підготовка: 25 хвилин
Смаження: 17 хвилин
Настоювання: 5 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Calories419 кал
Sodium868 мг
Protein34 г
Cholesterol50 мг
Total Fat22 г
Saturated Fat6 г
Total Carbohydrates24 г
Dietary Fiber4 г