Баклажани, запечені з кислим молоком (простоквашею)

  ,   ,

8 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Помідори - 5-6 шт.

Яйця - 2 шт.

Кисле молоко (простокваша) - 1 склянка

Масло вершкове - 50 г

Directions

1Баклажани вимити, нарізати впоперек скибочками завтовшки 1 см, посолити, залишити на 10-15 хвилин, потім обполоснути в холодній воді, промокнути серветкою і обсмажити на маслі з двох сторін.

2У глибоку сковороду укласти баклажани, перекладаючи їх нарізаними скибочками помідорів.

3Яйця збити з кислим молоком, залити сумішшю баклажани і запекти.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00