Холодець свинячий

  ,   

1 Жовтня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Свинина - 500 г + 1 гомілка

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець чорний - 8 горошин

Лавровий лист - 4 шт.

Часник - 5 зубчиків

Сіль

Directions

1У містку каструлю покласти всі продукти, крім часнику, залити водою.

2Поки вода не закипить, готувати при температурі 250°С на верхній решітці, після закипання знизити температуру до 120°С та готувати 6 годин на високій швидкості.

3Потім в блюдо додати дрібно нарізаний часник і розлити в невеликі чашки. Спочатку остудити до кімнатної температури, а потім поставити в холодильник до повного застигання.

00:00