Варення з гарбуза

    

25 Серпня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 2 hrs 10 mins

Ingredients

Гарбуз, очищений від шкірки та насіння - 1 кг

Цукор - 1 кг

Апельсини - 1 шт.

Лимонна кислота - 1 ч. ложка

Directions

1Очищений гарбуз подрібнити будь-яким зручним способом - на тертці, в кухонному комбайні, м'ясорубці.

2Апельсин подрібнити разом зі шкіркою в блендері.

3Змішати подрібнений гарбуз із апельсином, засипати цукром, залишити на кілька годин, щоб розчинився цукор і гарбуз пустив сік.

4Готувати варення з гарбуза в мультиварці на програмі «Тушкування» 2 години. Пару раз перемішати. Якщо гарбуз не дуже соковитий і в процесі приготування здається, що сиропу мало, додати трохи води.

5За 10 хвилин до закінчення готування додати в варення лимонну кислоту.

6Розлити варення по стерилізованих баночках і закатати на зиму.

Для мультиварки Panasonic SR-TMH 18

00:00