Суп квасолевий з ковбасою

    

2 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Квасоля біла у власному соку - 800 г

Вино біле сухе - 1 склянка

Капуста білокачанна - 0,5 качана

Морква - 2 шт. великі

Часник - 2 зубчики

Олія - 1 ст. ложка

Бульйон курячий - 500 мл

Селера - 2 стебла

Ковбаса варено-копчена - 300 г

Перець болгарський - 3 шт.

Цибуля - 2 шт. середнього розміру

Сіль

Directions

1Цибулю, моркву та часник очистити і подрібнити. Селеру вимити і нарізати тонкими скибочками. Капусту нашаткувати. Ковбасу нарізати тонкими скибочками.

2Розігріти в каструлі олію. Обсмажити, час від часу перемішуючи, цибулю, моркву та селеру, 8 хвилин.

3Додати ковбасу і часник, готувати 5 хвилин.

4Влити вино та бульйон, довести до кипіння. Додати квасолю і капусту, варити 25 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Дієта при гіпотонії

00:00