Суп квасолевий з ковбасою перші страви лікувальне харчування 2 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Квасоля біла у власному соку - 800 г Вино біле сухе - 1 склянка Капуста білокачанна - 0,5 качана Морква - 2 шт. великі Часник - 2 зубчики Олія - 1 ст. ложка Бульйон курячий - 500 мл Селера - 2 стебла Ковбаса варено-копчена - 300 г Перець болгарський - 3 шт. Цибуля - 2 шт. середнього розміру Сіль Directions 1Цибулю, моркву та часник очистити і подрібнити. Селеру вимити і нарізати тонкими скибочками. Капусту нашаткувати. Ковбасу нарізати тонкими скибочками. 2Розігріти в каструлі олію. Обсмажити, час від часу перемішуючи, цибулю, моркву та селеру, 8 хвилин. 3Додати ковбасу і часник, готувати 5 хвилин. 4Влити вино та бульйон, довести до кипіння. Додати квасолю і капусту, варити 25 хвилин. Приправити сіллю і перцем.Дієта при гіпотонії 00:00