млинці
млинці

Млинці селянські

  

2 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

Борошно гречане - 3 склянки

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко - 2 склянки

Вода - 2 склянки

Дріжджі - 25‑30 г

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове - 4‑3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Гречане борошно змішати з пшеничним і, відокремивши половину, замісити опару на суміші води і молока, попередньо розвівши в ній дріжджі. Поставити в тепле місце.

2Коли тісто підійде, розмішати його дерев'яною ложкою, влити решту молока, всипати пшеничне борошно, перемішати. Знову поставити в тепле місце.

3Коли підійде вдруге, додати яєчні жовтки, розтерті з розтопленим вершковим маслом, цукром, сіллю, перемішати.

4Додати яєчні білки і ще раз збити. Перемішати з тестом, поставити в тепле місце на 20 хвилин.

5Випікати звичайним способом.

00:00