кукурудзяні млинці
кукурудзяні млинці

Млинці кукурудзяні

  

2 Жовтня, 2016

100 лучших рецептов блинов и оладий
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 7–10 порцій

Ingredients

Борошно кукурудзяне - 140 г / 1 склянка

Борошно пшеничне - 320 г / 2 склянки

Молоко - 500 мл / 2 склянки

Вершки 20% - 1 склянка

Яйця - 4 шт.

Дріжджі - 25 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія для смаження

Directions

1З'єднати просіяні пшеничне та кукурудзяне борошно, перемішати.

2Розігріти молоко до 50°С, розмішати в ньому дріжджі.

3Влити молоко з дріжджами в борошно або додати борошно до молока, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години.

4Відокремити жовтки від білків. Розтерти жовтки або з одним цукром, або з цукром і сіллю. Додати жовтки в тісто, ретельно перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину.

5ВАРІАНТ 1: Трохи збити вершки, додати в тісто, перемішати. Збити білки з сіллю в міцну піну. Додати білки в тісто, акуратно перемішати,

6ВАРІАНТ 2: Яєчні білки добре збити і змішати зі збитими вершками. Коли тісто вдруге підійде, обережно ввести в нього яєчні білки з вершками.

7Залишити тісто на 15‑20 хвилин.

8Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків по 2 хвилини.

00:00