Коржі тропічні з білого шоколаду

    

13 Жовтня, 2017

Better Homes and Gardens Australia 2015 December

  • Yields: 16 шт.

Ingredients

Шоколад білий - 400 г

Журавлина сушена - 0,25 склянки

Фісташки грубо нарізані - 0,25 склянки

Ананасні дольки сушені, дрібно нарізані - 0,25 склянки

Папая сушена - 0,25 склянки дрібно нарізаних шматочків

Directions

1Змастити квадратну форму розміром 20 см спреєм з олією та викласти дно та боки папером для випічки.

2Ложкою викласти розтоплений білий шоколад і розрівняти поверхню.

3Розкидати зверху сушену журавлину, грубо нарізані фісташки, дрібно нарізані сушені ананасові дольки та шматочки папаї. Відставити на 1 годину або доки шоколад не затвердіє.

4Нарізати прямокутниками або квадратами. Скласти у стопку, перев'язати бантиком і сервірувати або подарувати.

00:00