1Солодкий перець розрізати вздовж на четвертинки, цукіні - вздовж навпіл, цибулю - скибочками 1,2 см, спаржу обрізати.
2Легко змастити овочі 1 ст. ложкою олії. Смажити солодкий перець, цукіні та цибулю під кришкою на вогні вище середнього 10 хвилин або до м'якості, повертаючи один раз. Смажити спаржу за останні 3‑5 хвилин або до м'якості, повертаючи один раз. Прибрати з гриля; трохи остудити.
3Нарізати овочі шматочками 1,2 см.
4У великій мисці поєднати овочі та пасту. Додати 2 ст. ложки олії, оцет, сіль та чорний перець; струсонути, щоб заправка огорнула овочі. Посипати орегано і, за бажанням, сиром.