Салат із запечених овочів з пастою

    

17 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перець солодкий червоний - 1 шт. середнього розміру

Цукіні - 1 шт. маленький

Цибуля червона - 0,5 маленької

Спаржа - 225 г

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Паста із цільного зерна зварена - 4 склянки

Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Перець чорний - 1/8 ч. ложки

Орегано свіжий порізаний - 2 ст. ложки

Сир пармезан подрібнений (за бажання)

Directions

1Солодкий перець розрізати вздовж на четвертинки, цукіні - вздовж навпіл, цибулю - скибочками 1,2 см, спаржу обрізати.

2Легко змастити овочі 1 ст. ложкою олії. Смажити солодкий перець, цукіні та цибулю під кришкою на вогні вище середнього 10 хвилин або до м'якості, повертаючи один раз. Смажити спаржу за останні 3‑5 хвилин або до м'якості, повертаючи один раз. Прибрати з гриля; трохи остудити.

3Нарізати овочі шматочками 1,2 см.

4У великій мисці поєднати овочі та пасту. Додати 2 ст. ложки олії, оцет, сіль та чорний перець; струсонути, щоб заправка огорнула овочі. Посипати орегано і, за бажанням, сиром.

00:00

Nutrition Facts

Calories333 калорії
Sodium152 мг
Protein9 г
Cholesterol0 г
Total Fat12 г
Saturated Fat1 г
Total Carbohydrates49 г
Dietary Fiber5 г