Варення томатно-яблучне

    

20 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Помідори м'ясисті - 2 кг

Сік яблучний свіжовичавлений - 200 мл

Лимон - 1,5 шт + 2 ст. ложки соку

Цукор - 850 г

Directions

1Помідори на кілька секунд покласти в окріп, потім у холодну воду, після цього зняти з них шкірку. Розрізати кожен помідор на 4 частини, видалити насіння.

2Лимон вимити, нарізати шматочками разом із цедрою.

3У каструлі змішати помідори, яблучний сік, нарізаний лимон, цукор. Поставити на вогонь і довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин, помішуючи та знімаючи піну.

4Потім зняти з вогню і перелити в скляний посуд, щільно закривши харчовою плівкою. Залишити при кімнатній температурі на добу.

5На наступний день додати у варення 2 ст. ложки лимонного соку і довести до кипіння.

6Зняти з вогню і збити варення блендером.

7Розлити по чистих і сухих банках, після чого стерилізувати 10 хвилин і закатати.

8Зберігати в прохолодному, темному місці.

Дієта для підвищення імунітету

00:00