171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Помідори м'ясисті - 2 кг
Сік яблучний свіжовичавлений - 200 мл
Лимон - 1,5 шт + 2 ст. ложки соку
Цукор - 850 г
Directions
1Помідори на кілька секунд покласти в окріп, потім у холодну воду, після цього зняти з них шкірку. Розрізати кожен помідор на 4 частини, видалити насіння.
2Лимон вимити, нарізати шматочками разом із цедрою.
3У каструлі змішати помідори, яблучний сік, нарізаний лимон, цукор. Поставити на вогонь і довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин, помішуючи та знімаючи піну.
4Потім зняти з вогню і перелити в скляний посуд, щільно закривши харчовою плівкою. Залишити при кімнатній температурі на добу.
5На наступний день додати у варення 2 ст. ложки лимонного соку і довести до кипіння.
6Зняти з вогню і збити варення блендером.
7Розлити по чистих і сухих банках, після чого стерилізувати 10 хвилин і закатати.