Салат із сирого гарбуза з яйцем салати лікувальне харчування, низькокалорійне 22 Жовтня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Чудо-тыква (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Гарбуз - 200 г м'якоті / 1 склянка натертого на крупній тертці Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйця варені - 2 шт. ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Сметана або олія - 2 ст. ложки Зелень Сіль ДЛЯ СОУСУ: Кефір - 0,5 склянки Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені Часник - 4 зубчики Олія оливкова - 3 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions ВАРІАНТ 1 З ЗАПРАВКОЮ: 1Натертий гарбуз, тонко нарізану цибулю, нарубані круті яйця, змішати. 2Заправити сметаною або рослинною олією, посолити, посипати зеленню. ВАРІАНТ 2 З СОУСОМ: 1М'якоть гарбуза нарізати соломкою. Яйця дрібно порубати. Цибулю тонко нарізати півкільцями та облити холодною кип'яченою водою. 2Гарбуз, яйця та цибулю перемішати. 3СОУС: Кефір змішати з зеленню петрушки, подрібненим часником, посолити, поперчити. Додати олію, перемішати. 4При подачі салат викласти на блюдо та полити соусом.Дієта при гіпотонії (ВАРІАНТ 1) 00:00