Суп-пюре з запеченими баклажанами, помідорами та грибами
перші страви духовка, лікувальне харчування
22 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Печериці - 200 г
Баклажани - 2 шт.
Помідори - 3 шт.
Цибуля - 2 шт.
Часник - 4 зубчики
Імбир сухий - 1 щіпка
Перець чорний
Сіль
Бульйон овочевий - 1 л
Вершки - 100 г
Олія оливкова
Фета або бринза - 100 г
Кінза
Directions
1Баклажани розрізати пластинами, помідори - навпіл. Покласти їх у форму для запікання, посолити, поперчити, посипати імбиром, скропити оливковою олією. Запікати в духовці при 200°С близько 40 хвилин. Злегка їх остудити й очистити від шкірки.
2Цибулю розрізати півкільцями. Часник дрібно порубати. У каструлі розігріти 1‑2 ст. ложки оливкової олії і обсмажувати їх 5 хвилин.
3Гриби нарізати пластинами та покласти в каструлю. Готувати ще близько 15 хвилин.
4Додати в каструлю запечені овочі та бульйон, зменшити вогонь і готувати 10 хвилин.
5Зняти суп з вогню і збити в пюре.
6Влити вершки, поставити суп на вогонь і прогріти на повільному вогні. За смаком додати сіль, перець, в самому кінці можна додати зелень.
7Розлити суп по тарілках і подати, посипавши кубиками фети.
Дієта для підвищення імунітету