Яйця, фаршировані грибами закуски, страви з яєць 6 Жовтня, 2016 Ingredients Яйця - 6 шт. Гриби - 150 г Масло - 1 ст. ложка Майонез - 1 ст. ложка Цибуля - 1 шт. Гірчиця - 1 ч. Ложка Сіль Перець Directions 1Підготувати гриби, перебрати, почистити промити в проточній воді, дрібно нарізати і потушкувати в маслі з нашаткованою цибулею, посолити і поперчити. 2Зварити яйця круто, охолодити і очистити. Обрізати яйця з тупого кінця і вийняти жовтки, а білки нафарширувати тушкованими грибами. 3Жовтки ретельно розтерти з гірчицею і майонезом, викласти на тарілку рівним шаром і встановити на ньому фаршировані яйця. 4Перед подачею прикрасити: верхні кінці злегка надрізати і в розрізи вставити по невеликій гілочці петрушки або кропу. 00:00