Суп із шипшини, обліпихи, яблук і рису

  ,   

2 Листопада, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Рис - 3‑4 ст. ложки

Шипшина - 3‑4 ст. ложки сушених плодів

Обліпиха - 5‑6 ст. ложок

Яблука - 2‑3 шт.

Цукор - 3‑4 ст. ложки

Directions

1Плоди шипшини перебрати, промити, розім'яти, залити окропом і варити при слабкому кипінні під кришкою, 10 хвилин.

2Потім дати настоятися 3 години та процідити.

3Обліпиху перебрати, промити кип'яченою водою, потовкти, віджати сік, з'єднати з настоєм шипшини.

4Свіжі яблука очистити від шкірки та серцевини, нарізати соломкою і пересипати цукром.

5Шкірку від яблук і вичавки ягід обліпихи залити водою і зварити, потім все разом із відваром протерти через часте сито, охолодити, з'єднати з настоєм шипшини, додати цукор, розмішати і охолодити.

6Зварити розсипчастий рис і охолодити.

7У тарілки покласти відварений розсипчастий рис, нарізані яблука, залити підготовленим відваром, покласти сметану або вершки.

Дієта при гіпотонії

00:00