Суп-пюре морквяний з бататом, прянощами, грибами та фруктами перші страви лікувальне харчування 2 Листопада, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Морква - 600 г Груші - 1 шт. середня Батат - 1 шт. Картопля - 1 шт. невелика Печериці - 150 г Бульйон овочевий - 2 л Рис коричневий - 2 ст. ложки Олія оливкова - 3 ст. ложки Фенхель - 1 ст. ложка насіння Каррі - 0,5 ст. ложки Куркума - 0,25 ч. ложки Насіння льону - 1 ст. ложка Лавровий лист - 2 шт. Петрушка сушена - 1 ст. ложка Лимон - 1 ст. ложка соку Перець білий - щедра щіпка Directions 1Моркву, батат, картоплю, грушу та гриби нарізати кубиками. 2У сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажувати насіння фенхелю 2‑3 хвилини. 3Додати всі овочі, каррі та куркуму. Готувати, помішуючи 3 хвилини. 4Влити бульйон, додати рис, лавровий лист, насіння льону та петрушку. Готувати на повільному вогні 30 хвилин до м'якості овочів і рису. 5Блендером збити суп, додати лимонний сік і білий перець. 6Злегка його прогріти і подати з сиром.Дієта для підвищення імунітету 00:00