171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Капуста - 2 кг
Морква - 1 шт. велика
Журавлина - 150 г
Сіль - 4 ст. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Лавровий лист - 3 шт.
Directions
1Журавлину промити. Капусту нашаткувати. Моркву очистити, натерти на тертці.
2Змішати капусту з морквою, сіллю і цукром.
3У каструлю покласти третину капусти, утрамбувати, зверху покласти 1 лавровий лист і всипати третину журавлини. Потім викласти ще 2 шари. Зверху поставити тарілку, на неї встановити гніт і тримати в такому стані 5‑6 днів.
4Як тільки на поверхні капусти виступить піна, зробити в капусті кілька отворів до дна дерев'яною паличкою.
5Як тільки капуста буде готова, її укласти в чисті банки і поставити в холодильник.