Гозінах / Грильяж медовий десерти, ласощі вірменська кухня здорове харчування 7 Жовтня, 2016 175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 6 порцій Ingredients Горіхи або насіння (арахіс, мигдаль, волоські горіхи, кунжут тощо) обсмажені - 500 г Мед - 1 склянка / 500 г Цукор - 100 г Directions 1Змішати мед з цукром і довести до кипіння. Всипати в сироп дрібно нарізані і трохи обсмажені горіхи. Варити 10‑15 хвилин. 2Гарячу масу викласти на змащене олією деко або на тарілку, трохи змочену холодною водою, розрівняти та витримати до повного охолодження. 3Нарізати ромбиками або квадратиками. Або трохи підігірти тарілку, зняти гозінах цілим, а потім нарізати.Для вірменських гозінахів - мигдаль або волоські горіхи ЧАС: 45 хвилин + охолодження 00:00