1Круті яйця розрізати уздовж, вийняти жовтки, розтерти їх з вершковим маслом і густим охолодженим молочним соусом, додати сіль, трохи рубаної зелені петрушки або кропу і сирий жовток (для зв'язку). Фаршем заповнити половинки білків, підрівняти начинку, надавши кожній форму цілого яйця.
2Укласти фаршировані яйця у вигляді кільця на кругле блюдо, дно якого попередньо покрити молочним соусом, змішавши його з сирим жовтком. Обсипати поверхню яєць тертим сиром, скропити розтопленим маслом і запекти.
3При подачі в центрі страви серед яєць покласти гіркою зелений горошок, заправлений олією, а яйця оточити томатним соусом, приготованим без борошна зі свіжих помідорів або томатної пасти з вершковим маслом, або дольками свіжих помідорів, підсмажених на маслі.