Сезон заготовок 2013 №21 Квасим, солим, мочим овощи и фрукты (1001 совет и секрет)
Ingredients
Перець болгарський - 500 г
Помідори дрібні - 500 г
Морква - 300 г
Огірки - 300 г
Вишневе листя - 7 шт.
Листя чорної смородини - 7 шт.
Для розсолу:
Вода - 1 л
Сіль - 0,25 склянки
Directions
1Перець і огірки наколоти виделкою в декількох місцях, помідори бланшувати 5 хвилин.
2Підготовлені овочі укласти рядами в емальований посуд, перекладаючи прянощами. Залити розсолом, покласти кружок і гніт, залишити при кімнатній температурі на 2 дні.
3Розкласти в стерилізовані банки, закрити поліетиленовими кришками та прибрати на зберігання в холодильник.