227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 4 hrs
Ingredients
Борошно пшеничне - 400 г
Дріжджі - 1,5 ч. ложки
Клітковина - 1 ст. ложка
Яйця - 1 шт.
Сік яблучний - 130 мл
Вода - 80 мл
Масло вершкове - 20 г
Вершки - 1,5 ч. ложки
Цукор - 1,5 ст. ложки
Сіль - 1,5 ч. ложки
Кориця - 0,75 ч. ложки
Яблука - 150 г
Варення вишневе - 2 ч. ложки
Directions
1Змішати яблучний сік із водою. Вершкове масло нарізати шматочками. Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати шматочками, відкласти 150 г. З вишневого варення вибрати ягоди.
2У ємність хлібопічки викласти дріжджі, просіяне борошно, клітковину, цукор, сіль і корицю. Зверху розкласти шматочки вершкового масла, яблука, вишню. У кут ємності акуратно влити яйце, на нього налити суміш яблучного соку з водою, вершки.
3Виставити програму «Основний», корочку середню.
4Після сигналу хлібопічки (приблизно через 4 години) хліб вийняти, залишити остигати на решітці на 1 годину, закривши рушником.