Ром, горілка або горілка з ананасовим смаком (необов'язково) - 0,5-1 склянка
Вода газована охолоджена - 1 л
Ананаси та/або лайм (необов'язково)
Directions
1ІМБИРНИЙ СИРОП: У невеликій каструлі довести до кипіння воду, імбир і цукор, перемішуючи, щоб цукор розчинвся; зменшити вогонь. Кип'ятити на повільному вогні без кришки 10 хвилин; охолодити. Влити суміш в чашу через дрібне сито; імбир викинути. Накрити кришкою і охолоджувати принаймні 2 години.
2У великому глечику поєднати імбирний сироп, охолоджені фруктові соки, і, зао бажання, ром. Повільно налити газовану воду по стінці глечика; обережно перемішати. Додати кубики льоду та, за бажання, ананасові дольки та / або скибочки лайма.