Коржики кукурудзяні з кленовим маслом

    ,

21 Лютого, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ КОРЖІВ:

Яйця - 2 шт.

Маслянка (пахта) - 1,5 склянки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Кукурудза солодка консервована - 1 склянка

Борошно кукурудзяне - 2 склянки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

ДЛЯ КЛЕНОВОГО МАСЛА:

Масло вершкове - 200 г

Cироп кленовий темний - 0,5 склянки

ДЛЯ ПРИКРАШАННЯ:

Яблука - 2 шт.

Сіль

Кориця

Масло вершкове - 0,25 склянки

Сироп кленовий темний - 0,5 склянки

М'ята

Цукор кондитерський

Чорниця

Directions

1ТІСТО: Для основи тіста змішати яйця, маслянку та розтоплене масло, зерна консервованої кукурудзи. В окремому посуді змішати кукурудзяне борошно, цукор, сіль, соду. З'єднати сухі компоненти та рідку основу тіста. Дати тісту постояти 20 хвилин в прохолодному місці.

2КЛЕНОВЕ МАСЛО: За допомогою блендера змішати розм'якшене масло та кленовий сироп.

3Обсмажити посипані корицею і сіллю шматочки яблука, покласти в окремий посуд.

4Сковороду протерти і добре змастити маслом. Обсмажувати кожен коржик по 2 хвилини з кожного боку.

5Теплі млинці та яблука сервірувати на блюді наступним чином: коржик, зверху дві скибочки яблука, накрити коржиком, змастити кленовим маслом, скропити гарячим кленовим сиропом, прикрасити ягодами, м'ятою і цукром.

Дієта безглютенова

00:00