Салат з квашеної капусти (з брусницею та яблуками)

    

9 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Капуста квашена - 700 г

Брусниця мочена - 60 г

Яблука мариновані - 120 г

Цукор - 60 г

Маринад фруктовий або ягідний - 120 г

Олія - 2 ст. ложки

Гвоздика - 6‑7 бутонів

Кориця

Зелень

Directions

1Капусту, квашену цілими качанами, нарізати квадратиками, попередньо видаливши качан.

2Брусницю і яблука відокремити від заливки. Яблука (з видаленою серцевиною) нарізати дольками на 4‑8 частин. В заливку від маринованих фруктів покласти корицю, гвоздику, довести до кипіння і залишити для охолодження.

3Капусту, ягоди, яблука укласти шарами в посуд, пересипаючи кожен шар цукром, залити процідженою заливкою, додати олію та поставити салат на 2‑3 години в холодне місце (8°С).

4Перед подачею перемішати та посипати зеленню.

00:00