Яблука запечені з медом / печені з корицею

    , , ,

19 Березня, 2018

  • 175 рецептов для здоровья сердца / 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
  • 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
  • Yields: 6 / 4-5 / 2 порції

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Яблука - 6 шт.

Мед - 0,5 склянки

Волоські горіхи - 100 г ядер

Кориця

ВАРІАНТ 2:

Яблука - 4‑5 шт.

Мед - 2‑3 ст. ложки

Волоські горіхи або мигдаль - 0,5 жмені

Кориця

ВАРІАНТ 3:

Яблука - 2 шт. великих

Мед рідкий - 1 ст. ложка

Волоські горіхи - 25 г

Кориця мелена - 1 ч.  ложка

Лимон - 25 г цедри

Directions

ВАРІАНТ 1-2:

1З яблук акуратно вийняти серцевину.

2Мед змішати з дрібно нарізаними волоськими горіхами.

3Ложкою покласти медову масу всередину яблук, посипати невеликою кількістю кориці.

4Фаршировані медом яблука поставити в духовку, розігріту до 160°C, на 15 хвилин або в СВЧ на найбільшу потужність на 5‑7 хвилин.

ВАРІАНТ 3:

1У яблук за допомогою гострого ножа клиноподібно акуратно вирізати серцевину з насінням.

2Ядра горіхів дрібно нарубати, лимонну цедру подрібнити.

3Поглиблення в яблуках наповнити горіхами та цедрою, посипати корицею.

4Яблука акуратно викласти у форму для запікання, полити рідким медом. Влити в форму трохи води і помістити в попередньо розігріту духовку на 25 хвилин.

5Печені яблука розкласти по десертних тарілках і подати на стіл.

Дієта для профілактики серцево-судинних захворювань з вітаміном С

00:00

Nutrition Facts

Calories79 ккал