Батон «Манний» хліб здорове харчування, хлібопічка 22 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г Манна крупа - 10 г Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки Цукор - 1,5 великі мірні ложки Дріжджі сухі - 2 маленьких мірних ложки Вода - 330 мл Олія - 1,5 великих мірних ложки Часник - 5 зубчиків Directions 1На дно форми покласти сіль, цукор, дріжджі, всипати манну крупу, борошно. Нарізати часник і викласти рівномірно зверху, влити воду, потім олію. 2Включити програму «Основний», розмір середній, корочка світла.Для хлібопічки Panasoniс SD-255 00:00