Хліб «Український» з солодом хліб здорове харчування, хлібопічка 26 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 2 hrs 45 mins Yields: 1 кг Ingredients Борошно житнє - 400 г Борошно пшеничне - 200 г Клейковина пшенична - 5 великих мірних ложок Солод червоний - 1 велика мірна ложка Сіль - 2,5 маленькі мірні ложки Дріжджі сухі - 2,5 маленькі мірні ложки Вода або сирна сироватка - 370 мл Вода - 100 мл окропу Кмин - 1 ч. ложка Закваска суха зернова - 1 ст. ложка (за бажання) Оцет яблучний або виноградний - 2 ст. ложки (за бажання) Мед або патока - 1-2 ст. ложки (за бажання) Directions 1Заварити солод окропом. 2Завантажити інші компоненти в ємність хлібопічки. Долити в чашку з солодом решту рідини, акуратно влити в заміс. Кмин додати одразу. 3Включити програму, час приготування 2 години 45 хвилин.Для хлібопічки Kenwood BM 450 00:00