Паніні

      

27 Березня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Багет - 1 шт.

Соус (чилі, вершковий)

Салат

Маслини - 2‑3 шт.

Огірки - 1 шт.

Шинка - 100 г

Сир плавлений або твердий - 4 пластини

Масло вершкове - 20 г

Directions

1Багет розрізати на 4 частини і кожен шматочок розрізати уздовж навпіл. Намастити одну сторону будь-яким соусом. Викласти салат і кружальця огірка, потім шинку та пластиночку сиру. Накрити цей шматок другим шматком хліба.

2Загорнути сендвіч у фольгу або целофан і зверху поставити прес. Це обов'язково, бо вся суть паніні в легкій приплюснутості. Під пресом тримати буквально пару хвилин.

3Намазати сендвіч зверху розтопленим вершковим маслом і поставити в розігріту до максимуму духовку на кілька 3‑7 хвилин, доки сендвіч не набуде рум'яної і хрусткої скоринки.

4Найсмачніше їсти в гарячому вигляді.

Паніні готують з різних хлібом, найчастіше з фокачею.

00:00