Хліб пшеничний на житній заквасці

    ,

27 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Закваска - 100 г

Вода - 100 мл

Борошно житнє - 100 г

ДЛЯ ТІСТА:

Вода - 300 мл

Олія - 5 великих мірних ложок

Цукор - 1 маленька мірна ложка

Борошно - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 г

Directions

1З вечора виставити хлібопічку на таймер з відстроченням випічки.

2У закваску додати теплої води та житнього борошна, замісити й одразу відлити в ємність хлібопічки 220 г (залишки закваски прибрати в холодильник).

3У ємність послідовно додати теплу воду, олію, борошно, сіль, цукор.

4Встановити програму «Французький хліб», час приготування 6 годин з відстрочкою 3 години, запустити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00