Хліб пшеничний на житній заквасці хліб здорове харчування, хлібопічка 27 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 6 hrs Yields: 1 кг Ingredients Закваска - 100 г Вода - 100 мл Борошно житнє - 100 г ДЛЯ ТІСТА: Вода - 300 мл Олія - 5 великих мірних ложок Цукор - 1 маленька мірна ложка Борошно - 1 маленька мірна ложка Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 г Directions 1З вечора виставити хлібопічку на таймер з відстроченням випічки. 2У закваску додати теплої води та житнього борошна, замісити й одразу відлити в ємність хлібопічки 220 г (залишки закваски прибрати в холодильник). 3У ємність послідовно додати теплу воду, олію, борошно, сіль, цукор. 4Встановити програму «Французький хліб», час приготування 6 годин з відстрочкою 3 години, запустити хлібопічку.Для хлібопічки Panasonic SD-255 00:00