Паштет м’ясний з овочами

  ,   

14 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

М'ясо без кісток (свинина або яловичина) - 350 г

Морква - 2 шт.

Селера - шматочок кореня

Петрушка - 2 кореня

Цибуля - 1 велика цибулина

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Булка - шматок

Манна крупа - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко - 0,5 склянки

Коріандр

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, посолити, покласти в каструлю в розігрітий жир, підлити води і тушкувати до готовності.

2Овочі та цибулю нарізати, покласти в м'ясо і тушкувати до готовності овочів.

3Шматок булки намочити в молоці, додати в м'ясо з овочами і все пропустити через м'ясорубку 2 рази.

4У масу влити соус з тушкованого м'яса і овочів, яйце, всипати манну крупу і приправи. Ретельно перемішати, оформити рулет, покласти у змащену жиром і посипану панірувальними сухарями форму для випічки кексів.

5Запекти в духовці. Різати після повного охолодження.

00:00