хліб висівковий
хліб висівковий

Хліб «Корисний» багатозлаковий з висівками

    ,

13 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г

Висівки пшеничні - 50 г

Пластівці з різних 7 злаків - 100 г

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Дріжджі - 1 маленька мірна ложка

Олія - 2 великі мірні ложки

Вода - 330 мл

Directions

1Всі компоненти скласти в ємність хлібопічки.

2Виставити програму «Дієтичний», час приготування 3 годині 30 хвилин, включити хлібопічку. В процесі замісу рекомендується стежити за станом тіста, бо пластівці та висівки гігроскопічні.

Для хлібопічки Scarlett SC-400

00:00