хліб висівковий
хліб висівковий

Хліб «Висівковий» пшенично-житній

    ,

21 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 15 mins
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Вода - 350 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Оцет яблучний - 1 велика мірна ложка

Олія соняшникова - 2 великі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 390 г

Борошно житнє - 100 г

Висівки пшеничні - 5 великих мірних ложок

Квас сухий - 2 великі мірні ложки

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Закласти в ємність по порядку: воду, сіль, цукор, оцет, олію, далі - сухі продукти: борошно, висівки, квас, дріжджі.

2Включити програму «Житній», час приготування 4 години 15 хвилин. Оглядове віконце після замісу рекомендується закрити фольгою.

Для хлібопічки Philips 9040

00:00