Гриби з овочами страви з грибів духовка 2 Травня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Гриби - 500 г Шпик - 100 г Капуста білокачанна - 0,25 качана Картопля - 4 шт. Ріпа - 1 шт. Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь + зелень Вода - 0,5 л Цибуля зелена Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби, моркву, корінь петрушки і ріпу нарізати скибочками, капусту - шашками, картоплю - дольками. 2Шпик нарізати кубиками, обсмажити до хрустких шкварок, вийняти їх шумівкою. 3У жирі, що витопився, обсмажити гриби та коріння до напівготовності. 4Гриби та коріння укласти в горщики, влити гарячу воду, додати ріпу, капусту, картоплю, посолити, поперчити та тушкувати в духовці до готовності. 5При подачі гриби з овочами посипати шкварками, рубаною зеленою цибулею і петрушкою. 00:00