Хліб молочний з родзинками хліб здорове харчування, хлібопічка 8 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs Ingredients Дріжджі сухі швидкодіючі - 0,75 маленької мірної ложки Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 2 великі мірні ложки Масло вершкове - 30 г Молоко - 310 мл / 1 мірна склянка Вода відфільтрована - 20 мл Родзинки світлі без кісточок - 100 г Directions 1Борошно просіяти в ємність хлібопічки, додати цукор і сіль, залити молоко та воду. Попередньо промиті та висушені родзинки покласти в диспенсер. 2Виставити програму, зробити заміс тіста. 3Потім додати дріжджі, зробити в тісті поглиблення і влити олію. 4Встановити Програму «Основний хліб із родзинками», розмір L, кірочка середня, час приготування 4 години. 5Після сигналу про закінчення випічки хліб викласти на решітку, де він остигатиме під рушником.Для хлібопічки Panasonic SD-2501 00:00