тунець із грибами
тунець із грибами

Тунець смажений з грибами під маринадом

  ,   

8 Травня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 750 г філе

Печериці або білі гриби - 300 г

Олія - 4 ст. ложки

Перець чорний мелений

Часник - 2 зубчики

Лавровий лист - 1 шт.

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Вино сухе біле - 3 ст. ложки

Лимони - 1 шт. + 4 ст. ложки соку

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Петрушка - кілька гілочок

Перець чилі - 1 сушений стручок

Directions

1Тунця вимити і нарізати порційними шматочками.

2МАРИНАД: Змішати вино, оливкову олію, лимонний сік, нарізану зелень, а також стручок перцю чилі, посолити, поперчити.

3Гриби вимити, нарізати, обсмажити в олії.

4Потім гриби вийняти, а в олію з-під грибів покласти рибу, додати нарізану цибулю і часник, лавровий лист і тушкувати 15‑20 хвилин.

5Подавати з грибами під маринадом.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00