Гарячі бутерброди з орегано

  

27 Травня, 2018

Пряные рецепты (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Батон - 12 скибочок

Шинка або бекон - 100 г

Сир - 12 скибочок

Помідори - 3 шт.

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Орегано сушене - 0,5 ч. ложки

Кінза або зелень петрушки - 1 пучок

Сіль

Directions

1Цибулю, помідори та шинку нарізати кубиками.

2Яйця збити з сіллю та орегано.

3З кожноъ скибочки батона видалити м'якуш, нарізати його кубиками.

4На розігріту з олією сковороду покласти скоринки від батона, в середину яких помістити нарізані цибулю, помідори, шинку, хлібний м'якуш і влити яєчну масу. Смажити 5 хвилин, потім покласти зверху по скибочці сиру, накрити кришкою і прогрівати до розплавлення сиру.

5При подачі оформити бутерброди зеленню.

00:00