тріска з овочами
тріска з овочами

Тріска з пюре з перців

    

28 Травня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 700 г філе

Борошно

Перець болгарський - 1 кг

Сухарі розмелені

Сіль

Перець чоний мелений

Томатна паста - 2 ст. ложки

Зелень

Directions

1Філе тріски промити, обсушити, запанірувати в борошні, змішаному з сіллю та перцем, обсмажити без жиру в антипригарной сковороді.

2ПЮРЕ: Перці вимити, очистити від плодоніжок і насіння, спекти в духовці, очистити від шкірки та розтерти в однорідну масу, додати томатне пюре.

3Пюре викласти поверх готового філе, посипати подрібненою зеленню.

00:00