Солянка збірна з куркою та грибами

    

14 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

Курка - 250 г м'яса

Ковбаса варена - 75 г

Гриби консервовані - 75 г

Картопля - 2 шт.

Огірки мариновані - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Вода - 0,5 л

Кубик бульйонний курячий - 1 шт.

Кетчуп - 3 ст. ложки

Лавровий лист

Зелень

Directions

1Часник і зелень подрібнити.

2Куряче м'ясо, моркву, картоплю, огірки і ковбасу нарізати невеликими кубиками.

3Все інгредієнти скласти в горщик, залити гарячою водою.

4Варити в аерогрилі 35 хвилин при високій швидкості і температурі 260°С.

00:00