Горбуша відварна під лимонним соком

    

5 Червня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Горбуша (морський язик, ставрида, лосось, тунець) - 800 г

Олія (соняшникова, рапсова, соєва) - 2 ст. ложки

Морква - 3 шт.

Селера - 1 корінь

Лавровий лист - 2 шт.

Перець духмяний - кілька горошин

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Зелень - 1 пучок

Лимони - 1 шт.

Directions

1Рибу очистити від луски та нутрощів, промити, нарізати на поперечні шматки 2,5‑3 см завширшки, покласти в каструлю з олією на дні.

2Овочі очистити, нарізати кружальцями, покласти поверх риби, потім - лавровий лист, горошки духмяного перцю, нарізану кільцями цибулю, нарізаний кружальцями лимон без кісточок. Залити шари водою (щоб вона прикривала верхній шар) і зварити до м'якості овочів.

3Потім рибу покласти на блюдо, зверху посипати вареними овочами та полити невеликою кількістю відвару, посипати нарізаною зеленню.

Дієта для зміцнення хребта

00:00