195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Горбуша (морський язик, ставрида, лосось, тунець) - 800 г
Олія (соняшникова, рапсова, соєва) - 2 ст. ложки
Морква - 3 шт.
Селера - 1 корінь
Лавровий лист - 2 шт.
Перець духмяний - кілька горошин
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Зелень - 1 пучок
Лимони - 1 шт.
Directions
1Рибу очистити від луски та нутрощів, промити, нарізати на поперечні шматки 2,5‑3 см завширшки, покласти в каструлю з олією на дні.
2Овочі очистити, нарізати кружальцями, покласти поверх риби, потім - лавровий лист, горошки духмяного перцю, нарізану кільцями цибулю, нарізаний кружальцями лимон без кісточок. Залити шари водою (щоб вона прикривала верхній шар) і зварити до м'якості овочів.
3Потім рибу покласти на блюдо, зверху посипати вареними овочами та полити невеликою кількістю відвару, посипати нарізаною зеленню.