195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Горбуша - 1 кг
Олія - 1/3 склянки
Часник - 5 зубчиків
Перець гострий - 1 маленький стручок
Directions
1Горбушу очистити від кісток і нутрощів, але шкірку залишити. Потім розрізати на порції.
2Олію нагріти, в неъ покласти нарізаний часник і гострий перець, через кілька хвилин їх вийняти шумівкою і перекласти в окремий посуд.
3В олію покласти шматочки риби шкіркою вгору (шкірка не має бути мокрою, інакше олія почне бризкати), потушкувати близько 5 хвилин на невеликому вогні.
4Потім рибу дістати шумівкою і перекласти в інший посуд (шкірою вгору), полити олією (1 ст. ложка), в якій вона готувалася. Каструлю з рибою прогріти кілька хвилин на маленькому вогні, потім зняти з плити, знову додати олію з-під готування. Каструлю з рибою потрібно підтримувати в теплому стані, щоб соус в каструлі з рибою загус.
5Після цього рибу подати на стіл. За смаком прикрасити нарізаним часником і кільцями гострого перцю.