Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Дворовий»

    ,

9 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Борошно житнє просіяне - 230 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 220 г

Вода - 330 мл

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Олія - 2 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Закваска суха - 0,5 великі мірної ложки

Солод - 30 г / 3 ст. ложки

Картопляні пластівці - 15 г

Кмин мелений - 1 велика мірна ложка

Кунжут мелений

Directions

1Завантажити всі компоненти в ємність хлібопічки по порядку відповідно до рецептури. Після замісу тісто посипати меленим кунжутом.

2Вибрати програму «Житній». Час приготування 3 годині 30 хвилин.

Для хлібопічки Philips 9040

00:00