Гриби, смажені з часником і петрушкою страви з грибів італійська кухня 13 Червня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 20 mins Cook: 5 mins Yields: 4 порції Ingredients Гриби білі - 500 г Олія оливкова - 25 мл / 5 ч. ложок Часник - 1 зубчик Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної свіжої зелені Сіль Перець Directions 1Обрізати гриби та ретельно очистити їх, знімаючи ґрунт та витираючи їх вологою ганчіркою. Нарізати завтовшки 2 мм. 2Нагріти в сковороді оливкову олію та смажити нарізаний часник, доки не піде аромат, але підсмажувати. 3Додати гриби та петрушку і готувати до м'якості грибів. 4Приправити сіллю та перцем і подавати. 00:00