Плов із тофу
Плов із тофу

Плов із тофу

  ,   

16 Червня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис (краще довгозерний) - 1 склянка

Тофу - 250 г

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля - 1 шт. середня

Бульйон овочевий - 2,5 склянки

Родзинки - 0,5 склянки

Імбир жовтий - 0,5 ч. ложки

Коріандр - 0,5 ч. ложки

Соус каррі сухий - 0,5 ч. ложки

Мигдаль підсмажений - 0,5 склянки

Зелень петрушки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1На олії обсмажити нарізану цибулю, додати рис і готувати ще 2 хвилини.

2Долити гарячий бульйон, покласти родзинки, імбир, коріандр, сухий соус каррі, сіль. Все перемішати, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 10‑12 хвилин, доки рідина не вбереться.

3Зняти рис з вогню та вмішати в масу нарізаний кубиками тофу. Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин.

4Потім додати підсмажені половинки мигдалю.

5Подавати, посипавши зеленню петрушки.

Дієта для зміцнення хребта

00:00